Home » Vereniging » Nieuwe vogelgids

Nieuwe vogelgids

Onderstaand bericht ontvingen wij onlangs en dat willen we graag met jullie delen. De contactpersoon om dit boekje met korting te bestellen is Hans Zweekhorst (info@vogelwachtdelft.nl).

Dit voorjaar hebben wij, als Vogelinformatiecentrum Uitgeverij, een nieuwe, kleurrijk en complete vogelgids in zakformaat uitgegeven: Vogels van Nederland, Vogelgids & Checklist. Rijkelijk geïllustreerd met meer dan 2.000 foto’s van alle in Nederland waargenomen vogelsoorten, een uitgebreide introductie hoe een (betere) vogelaar te worden, handige tips. Door de opzet is deze zakgids ideaal voor elke type vogelaar, van beginnende tot gevorderde.

Deze vogelgids is te koop via het Vogelinformatiecentrum Texel en via de betere boekhandel. Wij willen echter ook vogelwerkgroepen ondersteunen met deze vogelgids. Vandaar deze email.

Voor Vogelwerkgroepen die een gezamenlijke bestelling doen bieden wij een aantrekkelijke korting. De Vogelwerkgroep kan vervolgens zelf beslissen om (een deel van) de korting voor eigen kas te houden – en zo bij te dragen aan de financiële armslag van de Vogelwerkgroep. Deze korting kan natuurlijk ook naar eigen inzicht (deels of volledig) worden doorgegeven aan de geïnteresseerde leden.

De vogelgids Vogels van Nederland in een paar zinnen:
• 400 pagina’s in handig zakformaat
• Met alle in Nederland waargenomen vogelsoorten (500+), inclusief hybriden en exoten
• Geïllustreerd met meer dan 2.000 prachtige, kleurrijke foto’s uit archief beeldbank AGAMI
• Duidelijk de specifieke veldkenmerken per soort aangegeven
• Toegankelijke en duidelijke tekst
• Bij elke soort een QR-code met verwijzing naar data over deze soort op Waarneming.nl
• Met gratis vogelapp ‘Vogels van Nederland en België’ (beschikbaar vanaf medio juni/juli 2022)
• Met voorwoord van Jochem Myjer

De winkelprijs voor de vogelgids Vogels van Nederland is EUR 27,99. Wij bieden deze gids aan met 25% korting mits er minimaal 10 exemplaren of meer tegelijk besteld worden.

Bij interesse horen we graag hoeveel gidsen de Vogelwerkgroep in zijn geheel wil afnemen. Wij sturen dan de gidsen naar 1 adres waarna ze door de VWG lokaal gedistribueerd kunnen worden.

Deze pagina is 56 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

→ zie kaart

Uit het jaaroverzicht 2023

... meer informatie over het jaaroverzicht ...

Activiteiten

mrt
23
za
08:00 Excursie: Hollandse Duinen
Excursie: Hollandse Duinen
mrt 23 @ 08:00 – 17:00
23 maart, 8.00 uur, Hollandse Duinen, auto-excursie Start: Korftlaan tegenover de Papaver Kosten: € 0,07 per kilometer Informatie en aanmelden op donderdag 21 maart tussen 19:00 en 21:00 uur, door Gert van der Horn. Tel: telefoonnr … Lees verder
mrt
30
za
07:00 Voorjaarswandeling in Delftse Hout
Voorjaarswandeling in Delftse Hout
mrt 30 @ 07:00 – 10:00
Data: Vijf zaterdagen van 30 maart t/m 27 april, 07.00 uur Aanmelden: is niet nodig. Start: Korftlaan tegenover de Papaver Met de komst van de lente worden er in De Delftse Hout vijf wandelingen georganiseerd door … Lees verder
apr
3
wo
19:30 Cursus “Vogels kijken voor begin...
Cursus “Vogels kijken voor begin...
apr 3 @ 19:30 – 22:00
De cursus voor 2024 is al helemaal vol. Eventuele aanmeldingen komen op de wachtlijst. Na de enthousiast bezochte cursus Vogels kijken voor beginners in het voorjaar van 2023, pikken Toine Andernach en Hans de Winter … Lees verder
apr
6
za
07:00 Excursie bij de cursus “Vogels k...
Excursie bij de cursus “Vogels k...
apr 6 @ 07:00 – 10:00
Excursie voor de deelnemers aan de cursus “Vogels kijken voor beginners”.
07:00 Voorjaarswandeling in Delftse Hout
Voorjaarswandeling in Delftse Hout
apr 6 @ 07:00 – 10:00
Data: Vijf zaterdagen van 30 maart t/m 27 april, 07.00 uur Aanmelden: is niet nodig. Start: Korftlaan tegenover de Papaver Met de komst van de lente worden er in De Delftse Hout vijf wandelingen georganiseerd door … Lees verder

Thank you for your upload