Home » Nieuwsbrief » De Kerstballentocht

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

De Kerstballentocht

De Delftse Natuurwacht en Duurzaamheidscentrum De Papaver organiseren tijdens de kerstvakantie voor de 33ste keer een speurtocht door de Delftse Hout voor het hele gezin: de Kerstballentocht.

De tocht is geschikt voor jong en oud. De speurtocht, met thema ‘Kriebelbeestjes’, begint bij De Papaver en duurt ca. 1½ uur. Deelname is gratis. De grote kerstballen met keuzeantwoorden hangen in de bomen van de Delftse Hout. Vragenboekjes en antwoordformulieren zijn verkrijgbaar bij De Papaver (Korftlaan 6, Delft), ook buiten openingstijden (in een bak naast de voordeur). Ze liggen ook bij Stadsboerderij BuytenDelft en Restaurant Het Rieten Dak. Kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben wel een voordeel: zij maken kans op een prijs! Daarnaast staan er op het antwoordformulier leuke aanbiedingen voor het hele gezin.

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 12 januari 2020 om 14.00 uur in De Papaver.

Deze pagina is 14 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

aug
22
za
07:00 Excursie : Brabantse Biesbosch
Excursie : Brabantse Biesbosch
aug 22 @ 07:00 – 16:00
Start Korftlaan tegenover de Papaver. Kosten € 0,07 per kilometer. Informatie en aanmelden op donderdag 20 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur bij Hans de Winter. Tel – telefoon klik hier –. Denk aan de … Continue reading