Home » Actviteiten » Excursies » Excursie: Marker Wadden

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Excursie: Marker Wadden

Beste leden van de Delftse Vogelwacht

De Delftse Vogelwacht gaat 1 juni (2e Pinksterdag) naar de Marker Wadden. Alleen gaat het wat anders dan anders. Ja, we gaan nog wel gezamenlijk met auto’s vanaf de Papaver naar de opstapplaats van de veerboot. De veerboot –  de Willem Barentsz – brengt ons naar de Marker Wadden (Lelystad, Bataviahaven), maar de aanmelding & betaling voor de veerboot inclusief de toegang tot de Marker Wadden moet je zelf doen. Dit gaat via de website van Natuurmonumenten.

Er zijn hierbij twee keuzes:

  1. zonder gids via https://www.natuurmonumenten.nl/flevoland/agenda/veerboot-naar-marker-wadden#2020-06-01T10:00
  2. met gids via https://www.natuurmonumenten.nl/flevoland/agenda/veerboot-naar-marker-wadden-met-expeditie#2020-06-01T10:00

Je kan kiezen voor een gids (expeditie) en dan zie je hoogstwaarschijnlijk meer. De meeste mensen van de Vogelwacht komen voor het eerst op de Marker Wadden en kennen mogelijk wel de vogels maar niet de hotspots.

Kies voor de ochtend (10:00 – 14:30 uur).

De prijs is afhankelijk van een eventueel lidmaatschap Natuurmonumenten en de leeftijd (kinderen). De prijzen voor de veerboot zijn inclusief de toegang tot de Marker Wadden. Voor volwassenen variëren de kosten voor de veerboot van € 17,50 (lid van Natuurmonumenten, geen gids) tot € 32,50 (geen lid van Natuurmonumenten en met gids)

We verzamelen om 07:45 uur bij de Papaver en we vertrekken om precies 08:00 uur, je mag aannemen dat het rustig is op die tijd (2e Pinksterdag). Normaliter rijd je er 5 kwartier over, met 3 kwartier marge moet het mogelijk zijn om op tijd in Lelystad te arriveren.

Na aanmelding ontvang ik voor de coördinatie (auto’s) graag de volgende gegevens via peter.j.m.jacobs@gmail.com

Telefoonnummer:

Totaal aantal personen:

Gids; ja/nee

Komt met auto: ja/nee

Hoeveel personen kunnen meerijden:

Voor vragen ben ik bereikbaar via 06 33 790 975

Hartelijke groet, Peter Jacobs

Deze pagina is 34 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

mrt
28
za
07:00 AFGELAST – Ochtendwandeling Delf...
AFGELAST – Ochtendwandeling Delf...
mrt 28 @ 07:00 – 11:00
Aanmelden: is niet nodig. Start: Bij de Papaver aan de Korftlaan Met de komst van de lente worden er in de Delftse Hout zes wandelingen georganiseerd Een wandeling duurt ongeveer 2-3 uur. Om 7.00 uur … Continue reading
apr
4
za
07:00 AFGELAST – Ochtendwandeling Delf...
AFGELAST – Ochtendwandeling Delf...
apr 4 @ 07:00 – 11:00
Aanmelden: is niet nodig. Start: Bij de Papaver aan de Korftlaan Met de komst van de lente worden er in de Delftse Hout zes wandelingen georganiseerd Een wandeling duurt ongeveer 2-3 uur. Om 7.00 uur … Continue reading
apr
5
zo
08:00 AFGELAST – excursie : Groenzoom,...
AFGELAST – excursie : Groenzoom,...
apr 5 @ 08:00 – 12:00
Zondagse fiets- en wandelexcursie , 5 april 2020, 8.00 uur- 12. 00 uur Start: Korftlaan tegenover de Papaver. Informatie en aanmelden op donderdag 2 april tussen 19:00 en 21:00 uur bij Peter Elfferich  Tel. – … Continue reading
apr
8
wo
19:30 AFGELAST: Beginnerscursus Vogels...
AFGELAST: Beginnerscursus Vogels...
apr 8 @ 19:30 – 22:00
Update 20 maart : De cursus is afgelast vanwege het Corona-virus. Update 8 maart : De cursus zit helaas vol. In het voorjaar van 2020 organiseert de Vogelwacht Delft en omstreken weer een cursus “Vogels … Continue reading
apr
9
do
20:00 AFGELAST: De biologische boer ve...
AFGELAST: De biologische boer ve...
apr 9 @ 20:00 – 22:00
Update : Vanwege het Coronavirus is de lezing afgelast. Arie van den Berg, van biologische veehouderij Hoeve Ackerdijk, Schipluiden Arie is een biologische boer die vanuit zijn jarenlange ervaring zal vertellen. Hij zal de volgende vragen beantwoorden: … Continue reading