Home » Leden » Ledenblog » Geroerd

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Geroerd

Marian KoningJa, die mannen van ons, die aanvankelijk wat sceptisch tegen dat vogelen aankeken. Lia schreef er een paar weken geleden over. Wat kunnen ze verrassend uit de hoek komen.

IJsvogel, Blauwborst of Roerdomp, klinkt het al weken na een dag in- en om huis te hebben gescharreld. Na een dagje thuiswerken is de behoefte aan een ommetje groter dan ooit.  We hebben de rondjes genoemd naar de vogel die we dan hopen te zien. IJsvogel en Blauwborst lukt bijna altijd, al vraagt het soms wat geduld. Van de Roerdomp horen we alleen nog maar het mysterieuze gehoemp. Voor dit ommetje moeten we wat verder van huis en daar zie ik wel eens wat tegen op. Mijn vriend niet. Hij wil de Roerdomp een keer in het echt zien. En wat als dat lukt? vroeg ik. Hij:  “Dan voel ik me geroerd”.  En als je hem niet ziet?  “Dan is het nog geen domper”.

Deze pagina is 3 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

jun
11
do
20:00 Algemene Ledenvergadering 2020
Algemene Ledenvergadering 2020
jun 11 @ 20:00 – 22:00
Delft, 24 februari 2019 Geachte lezer, Het bestuur van de Vogelwacht nodigt alle leden uit om de Algemene Ledenvergadering 2020 bij te wonen. De vergadering vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 in de Natuurschuur, … Continue reading
jun
12
vr
19:00 Excursie : Plas-dras Korftlaan, ...
Excursie : Plas-dras Korftlaan, ...
jun 12 @ 19:00 – 21:00
Eventueel  geschikt voor scootmobiel en mensen die slecht ter been zijn. LET Op : de datum is gewijzigd !! Start Korftlaan tegenover de Papaver Informatie en aanmelden op donderdag 11 juni tussen 19.00 en 21.00 … Continue reading
jun
20
za
07:00 Excursie : Tanthofkade
Excursie : Tanthofkade
jun 20 @ 07:00
Start Partycentrum Onder Ons (tegenover zwembad Kerkpolder) Informatie en aanmelden op donderdag 18 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Pieter Aaldring, tel. Klik hier De Tanthofkade kent een rijke geschiedenis. Als sinds de … Continue reading
aug
22
za
07:00 Excursie : Brabantse Biesbosch
Excursie : Brabantse Biesbosch
aug 22 @ 07:00 – 16:00
Start Korftlaan tegenover de Papaver. Kosten € 0,07 per kilometer. Informatie en aanmelden op donderdag 22 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur bij Hans de Winter. Tel – telefoon klik hier –. Was het Nationale … Continue reading