Home » Leden » Ledenblog » Vier keer goed nieuws!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Vier keer goed nieuws!

Leo MeewisseDe oeverzwaluwen aan de Korftlaan vliegen af en aan. Het bijen bloemen mengsel dat vorig jaar bovenop de wand is gezaaid is bovenverwachting goed terug gekomen. Het moet er inmiddels toch wel gortdroog zijn met het grondwater op ±2 meter diepte. De bloemetjes geven geen krimp. De daar op vos-veilige hoogte broedende scholekster is niet meer te zien, maar het zal wel goed gaan of zijn gegaan.

De puberkoeien die mij recent nog behulpzaam waren bij het plaatsen van het ernaast gelegen hekwerk om het leemzand depot genieten van de schaduw en schuren soms lekker tegen de wand.

Deze pagina is 5 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

aug
22
za
07:00 Excursie : Brabantse Biesbosch
Excursie : Brabantse Biesbosch
aug 22 @ 07:00 – 16:00
Start Korftlaan tegenover de Papaver. Kosten € 0,07 per kilometer. Informatie en aanmelden op donderdag 20 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur bij Hans de Winter. Tel – telefoon klik hier –. Denk aan de … Continue reading