Home » Leden » Ledenblog » Vogelgraptogram 1 – de oplossing

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Vogelgraptogram 1 – de oplossing

Gert van der HornMet de eerste vogelgraptogram is er enthousiast gepuzzeld. Ik begreep dat mensen er zonder hints helemaal zelf uitgekomen zijn. Hieronder de oplossing voor degenen die er niet uitkwamen of alsnog hun uitkomst willen checken. Op mijn verzoek werden er ook een aantal ‘graptografische’ omschrijvingen gegeven voor het oplossingswoord, onder andere ‘glibberige reiger’ en ‘medisch onverantwoorde bezigheid van deze vogel’ en Marian kwam met deze creatieve ‘Praktijk van een nachtvogel die bier drinkt’ waarin verwijzing naar het biertje met de naam ‘kwak’, wat mij natuurlijk extra aanspreekt, en ook vogelkennis: de kwak heet in het engels niet voor niets ‘black-crowned nightheron’.

Als je hier met je muis over beweegt, zie je de oplossing. Wil je de oplossing niet zien: beweeg dan met je muis over een ander deel van het scherm.

 

Deze pagina is 8 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

aug
22
za
07:00 Excursie : Brabantse Biesbosch
Excursie : Brabantse Biesbosch
aug 22 @ 07:00 – 16:00
Start Korftlaan tegenover de Papaver. Kosten € 0,07 per kilometer. Informatie en aanmelden op donderdag 20 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur bij Hans de Winter. Tel – telefoon klik hier –. Denk aan de … Continue reading