Home » Vereniging » Versoepeling website

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Versoepeling website

Het harde lock-down regime dat de website hanteerde tijdens de eerste coronagolf, moet van Rutte versoepeld worden. Daar geven we met tegenzin gehoor aan. Dat wil zeggen dat vanaf heden niet meer dagelijks een bericht op de website hoeft te verschijnen. En dat is jammer, want als de statistieken niet liegen, en statistieken liegen nooit, dan mag geconcludeerd worden dat velen van u, waarschijnlijk u zelf ook wel, regelmatig even langs de site van de Vogelwacht kwam. De cijfers ondersteunen dit.

Bovenstaand plaatje laat zien dat het aantal bezoeker met een factor tussen 2 en 3 is toegenomen in de vergelijking van de periode voor de lockdown. Rutte snijdt dus met zijn beleid in onze vingers.

Deze pagina is 5 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

aug
22
za
07:00 Excursie : Brabantse Biesbosch
Excursie : Brabantse Biesbosch
aug 22 @ 07:00 – 16:00
Start Korftlaan tegenover de Papaver. Kosten € 0,07 per kilometer. Informatie en aanmelden op donderdag 20 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur bij Hans de Winter. Tel – telefoon klik hier –. Denk aan de … Continue reading