Home » Leden » Ledenblog » Peter Green’s Albatros

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Peter Green’s Albatros

Op verzoek van Marjan, maar vooral ter nagedachtenis aan Peter Green, een van de oprichters van de legendarische band Fleetwood Mac.Dit nummer heeft begin jaren 70 menig schoolfeestje opgeluisterd als het ultieme schuifelnummer. Maar het gaat dus eigenlijk over de vlucht van de albatros.De singelversie kon ook op 33 toeren gedraaid worden.

 

Deze pagina is 12 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

jan
29
vr
hele dag Nationale tuinvogeltelling 2021
Nationale tuinvogeltelling 2021
jan 29 – jan 31 hele dag
Ook dit jaar wordt de tuinvogeltelling weer georganiseerd door de Vogelbescherming Nederland. Hij vindt plaats op 29-31 januari. ben je niet zo goed in het op naam brengen van de vogels. op onderstaande site kunt … Lees verder
feb
11
do
20:00 Lezing: Wormen: wat doen ze in d...
Lezing: Wormen: wat doen ze in d...
feb 11 @ 20:00 – 21:00
Lezing: Wormen: wat doen ze in de bodem en waarom zijn ze belangrijk? ​
Door Jeroen Onrust Donderdag 11 februari 2021, 20:00 uur Online lezing via Zoom Georganiseerd door IVN Delft en Vogelwacht Delft Elk jaar organiseren de natuurverenigingen van Delft in de wintermaanden 6 lezingen over natuuronderwerpen. Elke … Lees verder
mrt
11
do
20:00 Lezing: betekenis van Vogelnamen
Lezing: betekenis van Vogelnamen
mrt 11 @ 20:00 – 21:00
Info volgt, maar reserveer deze datum alvast. Het wordt uiteraard weer een online lezing.