Home » Leden » Ledenblog » Nog eendje ?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Nog eendje ?

Naar aanleiding van het bericht van Gert op 30 april j.l. over bieretiketten met vogelafbeeldingen, hebben jullie het biertje “Nog Eendje” al geprobeerd?  Ik persoonlijk vind het lekker. Er staan veel soorten afgebeeld op het etiket en men wordt uitgenodigd om ze te tellen. Ik ben tot 24 soorten gekomen, exclusief gele badeend.
Van links naar rechts: aalscholver, putter, eider, ringmus, lepelaar, fuut, blauwe reiger, zilvermeeuw, grote trap (? in ingang van kasteel), roodborst, krakend, bergeend, grote zilverreiger, topper, kuifeend, scholekster, visdief, kleine zilverreiger,  “Disney” uil, koolmees, krooneend, slobeend.

Heeft iemand andere ideeën? Vliegen er kraanvogels boven de molen?

Proost! Anthony Patterson

 

Deze pagina is 8 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

nov
7
za
08:00 AFGELAST: Oude land van Strijen/...
AFGELAST: Oude land van Strijen/...
nov 7 @ 08:00
Zaterdag 7 november, Oude land van Strijen/Korendijkse Slikken, auto- excursie In verband met de corona regels is besloten dat deze excursie niet door kan gaan. Afgelast Start Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten … Lees verder
dec
12
za
08:00 AFGELAST: Excursie Arkemheen/Oos...
AFGELAST: Excursie Arkemheen/Oos...
dec 12 @ 08:00
Zaterdag 12 december, Arkemheen/Oostvaardersplassen, auto-excursie Start: Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten € 0,07 per kilometer Informatie en aanmelden op donderdagavond 10 december tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Gert van der … Lees verder
jan
16
za
08:00 Excursie De Kwade Hoek
Excursie De Kwade Hoek
jan 16 @ 08:00
Zaterdag 16 januari, De Kwade Hoek, auto-excursie Start: Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten € 0,07 per kilometer Informatie en aanmelden op donderdagavond 14 januari tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Jannie … Lees verder