Home » Leden » Ledenblog » Vogelaars allerlei 3

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Vogelaars allerlei 3

Hans de Winter
Vogels kijken is een liefhebberij. De professionals even buiten beschouwing gelaten. Voor sommigen onder ons een serieuze hobby. Voor enkelen onder ons zelfs een bloedserieuze bezigheid. Maar voor alle soorten vogelaars geldt hetzelfde. Het scherpt je blik. Je ziet meer. Je nieuwsgierigheid maakt je opmerkzaam. Dat zorgt soms voor verrassende ontdekkingen. Nu de dagen weer snel korter worden, ben ik weer kaarsen gaan branden. Drie blokkaarsen dicht bij elkaar vonden wij thuis wel een leuk gezicht. Maar dan beïnvloeden ze elkaar bij het opbranden. En zo ontstond deze uil. Is het geen schatje. Zelfs mijn oudste kleindochter zag het ongevraagd. Zou het komen omdat opa en oma haar een abonnement hebben gegeven op Vogels Junior? Ik dacht het niet. Kinderen zijn van nature veel opmerkzamer dan volwassenen. En dat ze dat maar zo lang mogelijk mogen blijven! Daar kunnen wij volwassenen een voorbeeld aan nemen.

 

 

Deze pagina is 7 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

nov
7
za
08:00 AFGELAST: Oude land van Strijen/...
AFGELAST: Oude land van Strijen/...
nov 7 @ 08:00
Zaterdag 7 november, Oude land van Strijen/Korendijkse Slikken, auto- excursie In verband met de corona regels is besloten dat deze excursie niet door kan gaan. Afgelast Start Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten … Lees verder
dec
12
za
08:00 AFGELAST: Excursie Arkemheen/Oos...
AFGELAST: Excursie Arkemheen/Oos...
dec 12 @ 08:00
Zaterdag 12 december, Arkemheen/Oostvaardersplassen, auto-excursie Start: Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten € 0,07 per kilometer Informatie en aanmelden op donderdagavond 10 december tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Gert van der … Lees verder
jan
16
za
08:00 Excursie De Kwade Hoek
Excursie De Kwade Hoek
jan 16 @ 08:00
Zaterdag 16 januari, De Kwade Hoek, auto-excursie Start: Korftlaan tegenover de Papaver om 8.00 uur Kosten € 0,07 per kilometer Informatie en aanmelden op donderdagavond 14 januari tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Jannie … Lees verder