Home » Werkgroepen » Nestgelegenheid » Nestkastjes afgeleverd!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Nestkastjes afgeleverd!

Leo Meewisse

De auto volgepropt met 75 nestkastjes om ze af te leveren aan de vertegenwoordigers van de vrienden van Vlietland, een natuurgebied tussen Leidschendam en Leiden. De klep kon nog juist dicht. De kennismaking verliep hartelijk en de ontvangers waren zeer te spreken over de kwaliteit van deze nestkastjes. Met een klein legertje van vrijwilligers gaan ze alles binnenkort plaatsen. Een mooie opsteker voor het bestand aan nestbroeders ter plaatse en dikke misère voor de brandharige eikenprocessierupsen. Zodra de strenge coronamaatregelen het  toelaten komt er een officieel en feestelijk moment waarvoor enkele prominente personen zich beschikbaar hebben gesteld. De 75ste kast wordt dan aan een eveneens prominente boom gespijkerd. We hebben er vrienden bij en het wordt vervolgd: https://www.vriendenvanvlietland.nl.

 

Deze pagina is 59 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio