Home » Werkgroepen » Nestgelegenheid » Vervolg vroege fuut

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Vervolg vroege fuut

Leo MeewisseVandaag 8 januari is het eerst futenkuiken uit het ei gekropen. De op het nest zittende oudervogel houdt het kersverse kuiken goed verborgen maar kan niet voorkomen dat en af en toe een pootje zichtbaar wordt onder de vleugel. De vis jagende partner doet inmiddels drie pogingen een mini visje aan te bieden, maar met mij als toeschouwer ging dat nog even niet slagen. Daarom ben ik maar gauw weer vertrokken om het niet te verstoren. Over enkele dagen zullen de gestreepte kopjes wel tussen de veren omhoog gaan steken.

 

Deze pagina is 3 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

jan
29
vr
hele dag Nationale tuinvogeltelling 2021
Nationale tuinvogeltelling 2021
jan 29 – jan 31 hele dag
Ook dit jaar wordt de tuinvogeltelling weer georganiseerd door de Vogelbescherming Nederland. Hij vindt plaats op 29-31 januari. ben je niet zo goed in het op naam brengen van de vogels. op onderstaande site kunt … Lees verder
mrt
11
do
20:00 Lezing: betekenis van Vogelnamen
Lezing: betekenis van Vogelnamen
mrt 11 @ 20:00 – 21:00
Info volgt, maar reserveer deze datum alvast. Het wordt uiteraard weer een online lezing.