Home » Werkgroepen » Nestgelegenheid » Vervolg: Drie Futenkuikens!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u niets missen, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Onze sponsors

Vervolg: Drie Futenkuikens!

Leo Meewisse
Vandaag 14 januari trof ik het complete futengezin weer aan bij de vlonder. Ik werd getrakteerd op de hoofdprijs want de jagende oudervogel leverde in korte tijd drie visjes af bij het al zichtbaar gegroeide futengezin. Drie gestreepte kopjes kwamen tevoorschijn, maar dat moment kon ik net niet vastleggen met mijn mobieltje. Wel een keer met twee stuks. Het gaat ze goed!

Deze pagina is 6 keer bezocht
Naar Geluiden

Bijzondere waarnemingen in regio

Activiteiten

mrt
11
do
20:00 Lezing: De vogels en hun namen
Lezing: De vogels en hun namen
mrt 11 @ 20:00 – 21:00
Donderdag 11 maart 2021, 20:00 uur Online lezing via Zoom, gratis Georganiseerd door IVN Delft en Vogelwacht Delft Elk jaar organiseren de natuurverenigingen van Delft in de wintermaanden 6 lezingen over natuuronderwerpen. Elke 2e donderdagavond … Lees verder